Webcontent schrijven

Content is belangrijk vanwege verschillende redenen. In eerste instantie is content bedoeld om de bezoekers van een website te laten zien, wat deze te bieden heeft.

Zonder kwalitatieve content zal een website weinig tot geen bezoekers trekken en schiet een bedrijf dus eigenlijk vrij weinig op met het hebben van een website.

Wilt u dat er meer bezoekers uw website bezoeken en ook nog eens dat een groot gedeelte van deze bezoekers zal veranderen in klanten, dan kan webcontent hierbij helpen.

Door het plaatsen van webcontent (SEO teksten) zal uw website beter gevonden worden op relevante zoekwoorden en hierdoor logischerwijs ook uw klantenkring vergroten.

 

seo optimalisatie

Uw webcontent laten maken door River Websolutions

seo optimalisatie

Vanaf 2014 richt River Websolutions zich al op online ondernemen, maar webcontent schreven wij al voor onze eigen websites in 2010. In 2010 begon onze interesse voor SEO en inmiddels hebben wij hier al vele successen mee behaald met onze eigen webwinkels/websites en die van onze klanten.

Wij kennen de kneepjes van het vak en weten teksten zo te schrijven een afbeeldingen zo te optimaliseren, dat deze goed worden opgepakt door zoekmachines. Met als resultaat, keiharde rankings en een groeiende winst!

Webcontent is toe te passen voor zowel lokale, als nationale en internationale zoekmachine optimalisatie. Wij leveren dan ook content in verschillende talen.

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Helmond, dat zich vanaf 2014 richt op online ondernemen.

Wij helpen ondernemers met online marketing en het maken/beheren van webwinkels en websites.

Wilt u kennis met ons maken? De koffie staat altijd klaar!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions
  • a: Kasteel-traverse 90
  • 5701NR Helmond

  • t: +31(0)492 703 526
  • e: contact@riverwebsolutions.nl

  • kvk: 60671432
  • btw: NL1812.95.726.B.02