Webwinkels automatiseren

Webwinkel automatiseren = meer tijd voor ondernemen

Een webwinkel bijhouden kost veel tijd, vooral bij een wisselend aanbod en webwinkels met meer dan 250 producten. Het bijhouden van voorraden, het verwijderen van oude collecties en toevoegen van nieuwe collecties kost tijd, veel tijd!

Veel ondernemers gaan dan ook op zoek naar oplossingen om tijd te besparen en toch te zorgen voor een webshop die up-to-date is, ons antwoord hierop is volmondig "Automatisering".

River Websolutions helpt u samen met ShopImport om uw webwinkel te automatiseren, zodat u meer tijd krijgt om te ondernemen! Wij kunnen de door ons gemaakt webwinkels automatiseren, maar ook webwinkels die niet door ons gemaakt zijn. ShopImport ondersteunt de volgende e-commerce platformen: "Prestashop, Opencart, Woocommerce" en is ook aan te passen voor overige platformen.

seo optimalisatie

Hoe werkt het

seo optimalisatie

De ShopImport software verbindt uw webwinkel met de website(s) van uw leverancier(s) en kan door deze verbinding nieuwe producten ophalen en oude producten uit uw webwinkel verwijderen. Dagelijks worden de producten gecontroleerd.

Op deze manier blijft uw webwinkel up-to-date en bestellen klanten geen producten die niet op voorraad zijn bij u of uw leverancier. Er kan op verschillende manieren verbinding met uw voorraad of de voorraad van uw leverancier(s) worden gemaakt, met behulp van een .csv of .xml bestand, of door automatisch de producten van een website te kopiëren/bij te houden.

De software die wij gebruiken is zeer flexibel en biedt u ook nog een groot aantal features die het bijhouden van uw webwinkel nog leuker en makkelijker maken!

Zeer aantrekkelijke features

Productfoto's importeren: Productfoto's worden automatisch geïmporteerd en direct op de juiste plaats neergezet.

Prijzen instellen: Automatisch de juiste prijs, stel een marge in et voilà! Ook psychologische prijzen instellen is mogelijk (.95, .99 etc)

Producten exporteren: Automatisch producten exporteren naar Bol.com en Marktplaats voor extra omzet!

Categorieën: ShopImport plaatst uw producten direct in de juiste categorieën.

Productbeschrijvingen: Indien mogelijk, haalt ShopImport automatisch productbeschrijvingen en titels op, zo hoeft u zelf geen tekst aan uw producten toe te voegen.

seo optimalisatie

Ontdek alle mogelijkheden op Shopimport.nl en profiteer van een speciale korting voor River Websolutions klanten.

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Helmond, dat zich vanaf 2014 richt op online ondernemen.

Wij helpen ondernemers met online marketing en het maken/beheren van webwinkels en websites.

Wilt u kennis met ons maken? De koffie staat altijd klaar!

Bedrijfsgegevens
River Websolutions
  • a: Kasteel-traverse 90
  • 5701NR Helmond

  • t: +31(0)492 703 526
  • e: contact@riverwebsolutions.nl

  • kvk: 60671432
  • btw: NL1812.95.726.B.02