Aanvraagformulier website

Bedankt voor je interesse in een eigen website van River Websolutions. Graag leggen wij je nog even uit wat wij gaan doen nadat je het bestelformulier hebt ingevuld. In enkele stappen zetten wij namelijk jouw website online.

 1. Na het invullen van onderstaand formulier en het betalen van de opstartkosten zal een van onze medewerkers contact met je opnemen. Deze zal enkele vragen stellen over je bedrijf en wat jij wilt dat er op je website komt. Ook zal er gevraagd worden welk pakket je wilt (8, 12 of 20 pagina's) en welke template je zou willen.
 2. Wij vragen je om materiaal aan te leveren, dat op je nieuwe website moet komen te staan. Heb je geen materiaal of geen idee waar je moet beginnen? Dan gaan wij gratis op zoek naar materiaal.
 3. Ons team zal direct aan de slag gaan met jouw website en wanneer deze klaar is, wordt er contact met je opgenomen. Mocht je nog iets willen aanpassen, dan doen wij dit natuurlijk graag voor je!
 4. Wanneer je website klaar is, zal deze officieel online gaan en zorgen wij er ook voor dat je bedrijf makkelijk vindbaar zal zijn via zoekmachines.
 5. Wanneer je website online staat, krijg je de eerste maand van ons gratis! Vervolgens zullen wij het vooraf afgesproken maandelijkse bedrag (€19,95 of €24,95 of €29,95) maandelijks afschrijven via automatische incasso (waarvoor wij je natuurlijk eerst toestemming vragen).

Aanvraagformulier
Totaal: € -Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Helmond, dat zich vanaf 2014 richt op online ondernemen.

Wij geloven dat een professionele website van hoge kwaliteit toegankelijk kan zijn voor elke ondernemer. Daarom bieden wij betaalbare websites en marketingoplossingen.

Wilt u kennis met ons maken? De koffie staat altijd klaar!

Vind ons ook op
Bedrijfsgegevens
River Websolutions
 • a: Kasteel-traverse 90
 • 5701NR Helmond

 • t: +31(0)492 703 526
 • e: contact@riverwebsolutions.nl

 • kvk: 60671432
 • btw: NL1812.95.726.B.02