Hallo, wij zijn River Websolutions

In 2014 werd River Websolutions opgericht door Ricardo Verboom, die daarvoor een bedrijf in de fietsenhandel had “Fietsenwinkel Helmond”. Dit bedrijf begon als een webwinkel, maar liep uiteindelijk uit tot een fietsenwinkel aan huis wat eigenlijk nooit echt de bedoeling was geweest. Na een jaar gesleuteld te hebben aan fietsen was het tijd om te gaan ondernemen op een heel andere manier en in een heel ander vakgebied.

Met Fietsenwinkel Helmond bleek al snel dat de zoekmachine optimalisatie aansloeg en was het meteen al duidelijk dat hier meer mee gedaan moest worden. Hierdoor kwam het idee om met River Websolutions te beginnen. Er werd een website opgezet en er werden contacten gelegd met andere ondernemers in de ICT. Hier kwam veel werk uit voort en na webteksten geschreven te hebben voor een aantal bedrijven kwam de naamsbekendheid en werd de vraag alsmaar groter.

Inmiddels zijn we alweer meer dan een jaar verder en begint ook het aanbod groter te worden, zo houden wij ons naast het schrijven ook bezig met het opzetten van webwinkels, webhosting, webdesign en eigenlijk vrijwel alles wat ook maar iets te maken heeft met het internet en websites.

De toekomst van River Websolutions

In de toekomst zijn wij nog veel van plan, zo zullen wij bezig blijven met zoekmachine optimalisatie en alles wat daarbij komt kijken en willen we ook nog een groot aantal nieuwe webwinkels en mooie systemen opzetten. Ook zijn wij nog bezig met een geheel nieuw concept Seo For You, wat ervoor zal zorgen dat bedrijven tegen zeer lage prijzen een eigen website kunnen huren die wij zichtbaar zullen maken en beheren.

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Helmond, dat zich vanaf 2014 richt op online ondernemen.

Wij geloven dat een professionele website van hoge kwaliteit toegankelijk kan zijn voor elke ondernemer. Daarom bieden wij betaalbare websites en marketingoplossingen.

Wilt u kennis met ons maken? De koffie staat altijd klaar!

Vind ons ook op
Bedrijfsgegevens
River Websolutions
  • a: Kasteel-traverse 90
  • 5701NR Helmond

  • t: +31(0)492 703 526
  • e: contact@riverwebsolutions.nl

  • kvk: 60671432
  • btw: NL1812.95.726.B.02