0.00

Webwinkels automatiseren

Webwinkel automatiseren = meer tijd voor ondernemen

Een webwinkel bijhouden kost veel tijd, vooral bij een wisselend aanbod en webwinkels met meer dan 250 producten. Het bijhouden van voorraden, het verwijderen van oude collecties en toevoegen van nieuwe collecties kost tijd, veel tijd!

Veel ondernemers gaan dan ook op zoek naar oplossingen om tijd te besparen en toch te zorgen dat een webshop altijd up-to-date is, ons antwoord hierop is volmondig "Automatisering".

River Websolutions helpt samen met ShopImport om webwinkels te automatiseren, zodat onze klanten meer tijd krijgen om te ondernemen! Wij kunnen de door ons gemaakte webwinkels automatiseren, maar ook webwinkels die niet door ons gemaakt zijn. ShopImport ondersteunt de volgende e-commerce platformen: "Prestashop, Opencart, Woocommerce" en is ook aan te passen voor overige platformen.

xml csv import

Hoe werkt het

webshop import

De ShopImport software verbindt je webwinkel met de website(s) van leverancier(s) en kan door deze verbinding nieuwe producten ophalen en oude producten uit een webwinkel verwijderen. Dagelijks worden de producten gecontroleerd.

Op deze manier blijft je webwinkel up-to-date en bestellen klanten geen producten die niet op voorraad zijn bij jou of je leverancier. Er kan op verschillende manieren verbinding met jouw eigen voorraad of de voorraad van je leverancier(s) worden gemaakt, met behulp van een .csv of .xml bestand, of door automatisch de producten van een website te kopiëren/bij te houden.

De software die wij gebruiken is zeer flexibel en biedt je ook nog een groot aantal features die het bijhouden van je webwinkel nog leuker en makkelijker maken!

Zeer aantrekkelijke features

Productfoto's importeren: Productfoto's worden automatisch geïmporteerd en direct op de juiste plaats neergezet.

Prijzen instellen: Automatisch de juiste prijs, stel een marge in et voilà! Ook psychologische prijzen instellen is mogelijk (.95, .99 etc)

Producten exporteren: Automatisch producten exporteren naar Bol.com en Marktplaats voor extra omzet!

Categorieën: ShopImport plaatst alle producten direct in de juiste categorieën.

Productbeschrijvingen: Indien mogelijk, haalt ShopImport automatisch productbeschrijvingen en titels op, zo hoef je zelf geen tekst aan producten toe te voegen.

exporteren producten webshop

Ontdek alle mogelijkheden op Shopimport.nl en profiteer van een speciale korting voor River Websolutions klanten.

Over ons

Wij zijn River Websolutions. Wij zijn een bedrijf uit Lieshout, dat zich vanaf 2014 richt op online ondernemen.

Wij geloven dat een professionele website van hoge kwaliteit toegankelijk kan zijn voor elke ondernemer. Daarom bieden wij betaalbare websites en marketingoplossingen.

Wilt u kennis met ons maken? De koffie staat altijd klaar!

Vind ons ook op
Bedrijfsgegevens
River Websolutions
  • a: Papenhoef 21m
  • 5737BS Lieshout

  • t: +31(0)492 703 526
  • e: contact@riverwebsolutions.nl

  • kvk: 60671432
  • btw: NL1812.95.726.B.02